Om

Forlaget Svalebøgen er etableret i 1994. Forlaget har siden udgivet en række bøger om lystfiskeri og jagt. Vores hjemmeside, med salg af bøger og film, der handler om lystfiskeri, jagt og natur, er Danmarks ældste på området.

Forlaget Svalebøgen har Se nr: 96 29 58 55 og holder til i Otterup på Fyn.

Vores mailadresse er: forlaget@svalebogen.dk

Handelsbetingelser:

Forlaget Svalebøgen følger lovområdets handelsbetingelser, der her er kogt ned, så kunderne også formår at læse dem.

Betaling

I Forlaget Svalebøgens netbutik, Fluefiskeri DK, modtager vi betaling via kreditkort, som dankort og visakort, men det er også muligt at betale nemt og hurtigt via mobilepay. Vi opkræver ingen gebyr i forbindelse med betalingen. Du er sikret mod misbrug. Forlaget Svalebøgen har en betalingsaftale hos NETTS. Betalingen foregår gennem et sikkert system. Dine kreditkortoplysninger gemmes ikke nogen steder.

Levering

Vi tilbyder levering med GLS. Din pris for leveringen vil altid være den samme, nemlig 46 dkk. for forsendelse i Danmark.

Vi bestræber os på, at afsende varen hurtigst muligt. Dog er vi ikke herre over leveringstiden ved PostNord eller GLS.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, fra du har modtaget varen. Du kan dog ikke returnere brugte varer, læste bøger – ligesom du heller ikke kan returnere, varer med brudt emballage og forsegling – eller varer du selv har beskadiget.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os senest 14 dage efter, du har meddelt, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis betalingen tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger.

Personbeskyttelse

Når du handler hos os, er dine person- og kontakt oplysninger beskyttet. Oplysninger om  navn, adresse og mail vil udelukkende blive brugt i forbindelse med konkret salg og forsendelse – og ikke videregivet til tredjepart.